Αλμέιδα: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο – Το σημαντικό για εμάς είναι το γκρουπ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (03/01, 20:00) για την 16η αγωνιστική της Super League.

Η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΣ Γιάννινα (03/01, 20:00) στους «Ζωσιμάδες» για την 16η αγωνιστική της Super League, με τον Ματίας Αλμέιδα να παραχωρεί δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης στην κάμερα της NOVA και να τονίζει πως η ομάδα του σέβεται κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζει και πως θα δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα όπως σε κάθε αγώνα.

Παράλληλα, ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε πως το σημαντικό για την Ένωση είναι το γκρουπ ενώ υπογράμμισε πως οι χαρές στο ποδόσφαιρο διαρκούν 24 ώρες και πως ο ίδιος βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Οι δηλώσεις του Αλμέιδα:

«Όπως σε όλα τα παιχνίδια, εμείς θα δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα που απαιτείται σε αυτό το ματς. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε, και θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το δικό μας παιχνίδι.

Στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να προσέχεις τα 97 λεπτά, όσο διαρκεί ο αγώνας. Πάντα υπάρχει η ανάλυση των αντιπάλων, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να σεβαστούμε τον αντίπαλο.

Πάντα όταν το ρόστερ είναι πλήρες, είναι ακόμα καλύτερα, αλλά έχουμε αποδείξει ότι όλοι βοηθάνε την ομάδα πολύ καλά, οπότε βασιζόμαστε στο σύνολο της ομάδας. Το σημαντικό για εμάς είναι το γκρουπ.

Είμαι ικανοποιημένος αλλά βλέπω κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά, οι χαρές στο ποδόσφαιρο κρατούν 24 ώρες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς γι’αυτό δεν μας παίρνει να κοιτάμε ούτε προς τα πίσω, ούτε στο μέλλον. Επικεντρωνόμαστε στο αμέσως επόμενο».