Παναθηναϊκός: Συνέχεια στο σίριαλ Αντούνα απ’ τους Μεξικανούς

Παναθηναϊκός: Ασταμάτητα δημοσιεύματα στο Μεξικό για τον Ουριέλ Αντούνα, με το τελευταίο εξ αυτών να αναφέρεται στην επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Ευρώπη, ζητώντας να προπονείται χαλαρά μέχρι τότε.

Το θέμα του Ουριέλ Αντούνα, δεδομένα απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς να είναι ο Μεξικανός η μόνη περίπτωση με την οποία συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις οι «πράσινοι» για τη θέση του εξτρέμ. Το θέμα παραμένει διαρκώς στην επικαιρότητα, λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος που δείχνουν οι Μεξικανοί. Συνεχή δημοσιεύματα που περισσότερο σύγχυση προκαλούν παρά ξεκαθαρίζουν κάπως την κατάσταση.

Ειδικά αναφορικά με το ύψος της προσφοράς, το πόσα ζητάει η Κρουζ Αζούλ, καθώς σχεδόν κάθε μέρα τα ποσά ανεβαίνουν και στις δύο περιπτώσεις. Τελευταίες φήμες θέλουν τον Παναθηναϊκό να δίνει 600.000 για τον δανεισμό του 25χρονου, συν 4 εκ. υποχρεωτική αγορά το καλοκαίρι, αλλά η Μεξικάνικη ομάδα αξιώνει 1 εκ. για το δανεισμό του και σχεδόν 9 εκ. για την αγορά!

Η «El universal» ασχολείται με την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Τονίζοντας στο δημοσίευμά της πως ο Αντούνα θέλει Παναθηναϊκό και γι’ αυτό το λόγο μάλιστα ζήτησε να προπονείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Προκειμένου να αποφύγει κάποιο τραυματισμό που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Είναι γνωστό πάντως πως ο διεθνής Μεξικανός είναι θετικός στο να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό.