Πρόεδρος Κορίνθιανς: «Κάναμε πρόταση στον Ρονάλντο όμως η προσφορά της Αλ Νασρ ήταν 20 φορές μεγαλύτερη»

O πρόεδρος της Κορίνθιανς, Μοντέιρο Άλβες τόνισε σε δηλώσεις του πως είχε κάνει πρόταση στον Κριστιάνο Ρονάλντο όμως όπως επισήμανε η πρόταση της Αλ Νασρ ήταν είκοσι φορές… μεγαλύτερη.

Σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος της Κορίνθιανς, Μοντέιρο Άλβες ο οποίος υπογράμμισε ότι είχε κάνει πρόταση στον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν κλείσει στην Αλ Νασρ για διετές συμβόλαιο και απολαβές ίσες με αυτές που είχε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο σχολίασε πως η προσφορά που του έκανε η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ήταν είκοσι φορές… μεγαλύτερη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μοντέιρο Άλβες:

«Κάναμε μια προσφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο με ίσες απολαβές με εκείνες που λάμβανε στη Γιουνάιτεντ και διετές συμβόλαιο.

Ξέρω ότι είχε προτάσεις και από την Ευρώπη, αλλά η πρόταση από τη Σαουδική Αραβία ήταν 20 φορές μεγαλύτερη. Μίλησα 6-7 φορές με τον Ζόρζε Μέντες και τελικά, στείλαμε πρόταση μέσω άλλου ατόμου. Έκανα την πρόταση και ήλπιζα ακόμα και να μην τη δεχθεί. Αστειεύομαι, είχαμε ήδη προειδοποιήσει πολλούς συνεργάτες, οφείλαμε να προσπαθήσουμε».