Έφυγε από τη ζωή ο φίλαθλος της ΑΕΚ που υπέστη ανακοπή καρδιάς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον 57χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ που υπέστη ανακοπή στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena» καθώς όπως επιβεβαιώθηκε, απεβίωσε παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Παραμένει στο νοσοκομείο ο 70χρονος φίλαθλος της Ένωσης που υπέστη χθες έμφραγμα στο γήπεδο.

Με μια πολύ θλιβερή είδηση ξημέρωσε η σημερινή μέρα καθώς όπως επιβεβαιώθηκε, έφυγε από τη ζωή ο 57χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ που υπέστη ανακοπή καρδιάς λίγο πριν τη σέντρα του χθεσινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena».

Συγκεκριμένα, ο φίλαθλος της Ένωσης αφού υπέστη την ανακοπή καρδιάς, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγία Όλγα όπου και άφησε την τελευταία του πνοή παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Μάλιστα, πέρα από τον συγκεκριμένο φίλαθλο υπήρξε ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό καθώς ένας 64χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ υπέστη ανακοπή καρδιάς με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ΚΑΤ όπου και βρίσκεται μέχρι τώρα, με την κατάσταση του να είναι κρίσιμη.