Γιάννης Μώραλης: «Στον Ολυμπιακό δεν χαρίστηκε ούτε ένα μέτρο γης»

Ο δήμαρχος Πειραιά και πρώτος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, μίλησε στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ακαδημιών των «ερυθρόλευκων».

Ο Μώραλης αναφέρθηκε στη συνεργασία του δήμου με τον Ολυμπιακό, αλλά σημείωσε ότι όσα ακούγονται για τα γήπεδα της ομάδας, όχι μόνο δεν είναι αληθινά, αλλά αντίθετα «δεν χαρίστηκε ούτε ένα μέτρο γης» στους Πειραιώτες.

Οι δηλώσεις του Μώραλη

«Δεν έχω κάνει κάτι σπουδαίο για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αλλά μόνο και μόνο η παραχώρηση των χώρων του Δήμου είναι μία προσφορά. Ομολογώ πάντα το έκανε ο Δήμος. Σε συνεργασία με κάποιους ανθρώπους προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε αυτές τις εγκαταστάσεις για τον Ολυμπιακό, αλλά και για όλες τις ομάδες.

Με την ευκαιρία όμως που βλέπω πολλούς εκπροσώπους της κυβέρνησης και όχι μόνο επειδή ακούω πολλά το τελευταίο διάστημα, στον Ολυμπιακό δεν έχει χαριστεί ποτέ το παραμικρό. Ό,τι ακούτε για το Καραϊσκάκη, ό,τι ακούτε για το ΣΕΦ, ό,τι ακούτε για τον Ρέντη είναι παραμύθια της χαλιμάς. Στον Ολυμπιακό δεν χαρίστηκε ποτέ ένα μέτρο γης… Περιμένω να δω αν η Πολιτεία χρηματοδοτήσει το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού, του Πειραιά, όπως έκανε στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως θα κάνει στον Βοτανικό, όπως θα κάνει και αλλού».