Ιωνικός: «Η αντεπίθεση μας ξεκινάει από το ματς με τον Βόλο – Είναι ώρα για στήριξη για τη φανέλα που αγαπάμε»

Ανακοίνωση με στόχο να συσπειρωθεί η ομάδα ενόψει της συνέχειας εξέδωσε ο Ιωνικός που ζητά από τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο αναφέροντας πως η αντεπίθεση ξεκινάει από το προσεχές ματς με τον Βόλο.

Το δικό της μήνυμα… έστειλε η οικογένεια Τσιριγώτη!

Η ΠΑΕ Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση περνώντας ένα αρκετά ενωτικό μήνυμα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας στο πρωτάθλημα όπου η ομάδα της Νίκαιας έχει… κολλήσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως η αντεπίθεση του Ιωνικού ξεκινά αρχής γενομένης από το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί κόντρα στον Βόλο στη Νίκαια ενώ τονίζεται πως είναι ώρα για στήριξη και μαζική προσέλευση στο γήπεδο. Μάλιστα, αναφέρεται πως ο Ιωνικός δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από καμία άλλη ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Από την πρώτη μέρα σας υποσχεθήκαμε ότι η οικογένεια Τσιριγώτη θα είναι η εγγύηση αυτή που ο σύλλογος δεν θα υποστεί διάλυση αλλά ούτε θα μιζεριάσει. Επιστρέψαμε μετά από 14 χρόνια ξέροντας ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο, τίποτα δεν θα μας χαριστεί όμως έχουμε λόγο, έχουμε πείσμα, έχουμε εγωισμό ως οικογένεια, όπως ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά έχει η οικογένεια του Ιωνικού από την ίδρυση της.

Ο κόσμος του Ιωνικού δεν λύγισε στα δύσκολα, αλλά βγήκε μπροστά λόγω της τεράστιας αγάπης του για την ομάδα. Έτσι και εμείς δεν πάψαμε ποτέ να προσπαθούμε, να δουλεύουμε, να επενδύουμε και να παρέχουμε ό,τι μπορούμε στην ομάδα μας, η οποία δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από καμία άλλη της πρώτης κατηγορίας.

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, δεν είναι ώρα για κακόβουλη κριτική και μηδενισμό που μοναδικό σκοπό έχουν το κακό της ομάδας μας. Είναι ώρα για στήριξη, φωνή και μαζική προσέλευση στο γήπεδο για ακόμη μια φορά, για τη φανέλα και το σήμα που αγαπάμε όσο τίποτα άλλο.

Η αντεπίθεσή μας ξεκινάει από το ματς με τον Βόλο. Δεν περισσεύει κανείς. Είμαστε συμπολεμιστές, είμαστε όλοι αδέλφια και μας ενώνει ένα κοινός ιερός σκοπός. Ο Ιωνικός μας».