Μαντσίνι θέλει η Λουντογκόρετς για αντί-Κάουλι!

Σύμφωνα με Βουλγάρικο δημοσίευμα η Λουντογκόρετς παρακολουθεί στενά την υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι, προορίζοντας τον άσο του Άρη για αντικαταστάτη του Κάουλι σε ενδεχόμενη φυγή του Βραζιλιάνου.

«Καραμπόλα» που αφορά δύο Ελληνικές ομάδες, φέρνει στο προσκήνιο ιστοσελίδα της Βουλγαρίς. Συγκεκριμένα το «gol.bg» φιλοξενεί δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η Λουντογκόρετς παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Ντάνιελ Μαντσίνι. Του άσου του Άρη που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του, αναφορικά με το αν θα παραμείνει ή όχι στη Θεσσαλονίκη.

Γι’ αυτόν είχε ενδιαφερθεί κι ο Ολυμπιακός, αλλά για τώρα μοιάζει να έχει εγκαταλείψει την υπόθεση. Έτσι, οι Βούλγαροι θεωρούν πως η κορυφαία ομάδα της χώρας θα μπορούσε να κινηθεί για τον Μαντσίνι, αλλά με μία προϋπόθεση: Να φύγει ο Κάουλι, καθώς θεωρούν πως ο Μαντσίνι θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει.

Θυμίζουμε πως ο Κάουλι είναι ο μεσοεπιθετικός που απασχόλησε και φέρεται να απασχολεί ακόμη τον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα ήθελε να έρθει στη χώρα μας, αλλά οι απαιτήσεις της ομάδας του μάλλον «φρέναραν» την υπόθεση. Οι Βούλγαροι θεωρούν πως το θέμα δεν έχει τελειώσει κι αν προχωρήσει θα εμπλακεί και ο Μαντσίνι ως αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου.