Ολυμπιακός: Έρχεται για να υπογράψει ο Ραμόν

Την Παρασκευή (20/01) αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Ραμόν Ράμος Λίμα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς την Παρασκευή (20/01) αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Ραμόν Ράμος Λίμα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», μετά την οριστική συμφωνία με την Φλαμένγκο και έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Ραμόν αναμένεται την Παρασκευή στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις και οι υπογραφές των συμβολαίων, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Ο 22χρονος παίκτης είναι η επιλογή του Μίτσελ για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2028 με τους «ερυθρόλευκους» και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού. Ο Ραμόν είναι ο δεύτερος παίκτης που θα αποκτηθεί τη Φλαμένγκο κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μετά τον Ροντινέι. Μάλιστα, ο τελευταίος φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς συνομίλησε με τον πρώην συμπαίκτη του και τον έπεισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.