Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Αποθεώθηκαν στη Λεωφόρο Σισέ και Μπέργκ – Θα βραβευτούν στο ημίχρονο

Αποθεώθηκαν Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ από τον κόσμο του Παναθηναϊκού κατά την είσοδο τους και τον… γύρο θριάμβου που πραγματοποίησαν στη Λεωφόρο λίγο πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Βραβεύονται αμφότεροι στην ανάπαυλα για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Την αποθέωση γνώρισαν από τους χιλιάδες φιλάθλους του Παναθηναϊκού οι Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπέργκ που βρέθηκαν στη Λεωφόρο για να βραβευτούν από τον «πράσινο» σύλλογο ενώ αμφότεροι παρακολουθήσουν δια ζώσης το μεγάλο ντέρμπι του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΟΚ ενώ αμφότεροι θα παρακολουθήσουν το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι δυο άλλοτε επιθετικοί των «πράσινων» βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο περίπου μια ώρα πριν την εκκίνηση του ντέρμπι και έκαναν τον γύρο της Λεωφόρου,, με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να τους αποθεώνουν και να τραγουδούν συνθήματα.

Αξίζει να τονιστεί πως οι δυο… θρύλοι του Παναθηναϊκού που έγραψαν την δική τους ιστορία με την «πράσινη» φανέλα θα βραβευτούν στην ανάπαυλα από το «τριφύλλι» για την σπουδαία προσφορά τους στην ομάδα τα χρόνια που αγωνίζονταν στην Ελλάδα.