Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολα Στάγιτς

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και επίσημα ο 21χρονος αμυντικός, Νίκολα Στάγιτς.

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 21χρονου, Νίκολα Στάγιτς, με τους Αγρινιώτες να προχωρούν στην ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής και τον παίκτη να μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην θέση του στόπερ όσο και σε αυτή του αριστερού μπακ.

Ο Στάγιτς ήταν διεθνείς με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας ενώ αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Σέρβο αμυντικό, Nikola Stajic.

O Stajic που αγωνίζεται ως στόπερ αλλά κι ως αριστερός μπακ εξελίχθηκε μέσα από τις φημισμένες Ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα ενώ αγωνίστηκε στις Εθνικές ομάδες U19 – U18 και U17 της Σερβίας. Γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 2001 κι έχει ύψος 1,83μ.

Στη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε στις Brodarac, San Fernando CD, Graficar και Radnicki Nis. Πρόκειται για έναν παίκτη νεαρό, εξελίξιμο και με υψηλό κίνητρο για διάκριση που ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του Οργανισμού».