Ιμπραΐμοβιτς: «Θα κατακτήσει κι άλλο Μουντιάλ ο Εμπαπέ – Δεν μπορούμε να σεβαστούμε την Αργεντινή»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υποστήριξε σε δηλώσεις του πως ο κόσμος δεν μπορεί να σεβαστεί την Αργεντινή λόγω της συμπεριφοράς των παικτών της ενώ εξέφρασε την σιγουριά του ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα κατακτήσει κι άλλο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη προχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο RMC, με τον Σουηδό σούπερ σταρ να αναφέρεται στο Μουντιάλ του Κατάρ υπογραμμίζοντας πως ίδιος ήταν σίγουρος ότι θα το κατακτήσει ο Λιονέλ Μέσι για τον οποίο τόνισε πως θεωρείται ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία.

Παράλληλα, ο Ιμπραΐμοβιτς σχολίασε πως ανησυχεί για τους υπόλοιπους παίκτες της Αργεντινής για τους οποίους υποστήριξε ότι δεν μπορεί ο κόσμος να τους σεβαστεί λόγω της συμπεριφοράς του ενώ αναφέρθηκε και στον Κιλιάν Εμπαπέ εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι θα κατακτήσει κι άλλο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιμπραΐμοβιτς:

«Ο Μέσι θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, ήμουν σίγουρος ότι θα κατακτούσε το Μουντιάλ. Αυτό που θα συμβεί είναι ότι ο Εμπαπέ θα κατακτήσει κι άλλο ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν ανησυχώ για τον Εμπαπέ.

Ανησυχώ για τους υπόλοιπους στην Αργεντινή, γιατί ο Μέσι θα μείνει στη μνήμη, αλλά δεν μπορούμε να σεβαστούμε τους άλλους που συμπεριφέρθηκαν άσχημα.

Μιλώ σαν κορυφαίος επαγγελματίας παίκτης, είναι σημάδι ότι θα κερδίσεις μια φορά αλλά δεν θα κερδίσεις ξανά. Δεν κερδίζουμε έτσι».