Καντζούρης: «Αντιμετωπίζουμε ένα από τα φαβορί για το τρόπαιο – Ήρθαμε στη Μάλαγα για να… παλέψουμε»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ηλίας Καντζούρης ενόψει του σημερινού εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με την Ουνικάχα Μάλαγα (25/01, 21:30) για τους «16» του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ ρίχνεται στην… μάχη με την Ουνικάγα Μάλαγα (05/01, 21:30) στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Basketball Champions League, με τον Ηλία Καντζούρη να παραχωρεί δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης και να τονίζει πως η ομάδα του θα τεθεί αντιμέτωπη με ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και πως θα… παλέψει για να παίξει το μπάσκετ που ξέρει.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως η Ένωση θα πρέπει να δείξει για ακόμη μια φορά στην Ευρώπη ότι είναι ομάδα με προσωπικότητα ενώ σημείωσε πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Oι δηλώσεις του Καντζούρη:

«Αντικειμενικά αντιμετωπίζουμε ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, και μάλιστα στην έδρα του. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ήρθαμε, όμως, εδώ (στη Μάλαγα) για να παλέψουμε. Για να παίξουμε το μπάσκετ, που ξέρουμε. Να δείξουμε για άλλη μία φορά στην Ευρώπη, ότι είμαστε μία καλή ομάδα, με προσωπικότητα, κι ότι μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας.

Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά. Προφανώς, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνά μας. Σε ό,τι αφορά στην επίθεση, θα πρέπει να δείξουμε το ομαδικό πνεύμα που απαιτείται ειδικά σε τέτοιους αγώνες, ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».