Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Μαντσίνι – Υπογράφει έως το 2026

Τα βρήκαν σε… όλα Παναθηναϊκός και Ντάνιελ Μαντσίνι, με τον Αργεντινό εξτρέμ να αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2026 και τον ίδιο να εντάσσεται στις προπονήσεις του «τριφυλλιού» από σήμερα το πρωί.

Στα «πράσινα»… ντύνεται οριστικά ο Ντάνιελ Μαντσίνι, με τον Παναθηναϊκό να έρχεται σε συμφωνία με την διοίκηση του Άρη για την αφορά του Αργεντινού εξτρέμ ο οποίος θα βάλει την υπογραφεί του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως το 2026.

Μάλιστα, ο Μαντσίνι θα βρεθεί από σήμερα (25/01) στο Κορωπί, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του νέου πλέον προπονητή του, Ιβάν Γιοβάνοβιτς με στόχο να τεθεί άμεσα στην διάθεση του και να ενισχύσει την προσπάθεια του «τριφυλλιού» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το deal μεταξύ των δυο ομάδων… αγγίζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό στο οποίο περιλαμβάνονται τα χρήματα που θα πάρει ο Άρης, το ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 20% που διατηρούσε η Μπορντό, τις προμήθειες και την εφορία.