Παναθηναϊκός Β’: Ενισχύθηκε με τον Κωνσταντίνο Λάμψια για τα επόμενα δυόμιση χρόνια

Ο Παναθηναϊκός Β’ ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου δεξιού μπακ, Κωνσταντίνο Λάμψια ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Παίκτης του Παναθηναϊκού Β’ είναι και επίσημα ο Κωνσταντίνος Λάμψιας, με την «πράσινη» ΠΑΕ να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την ένταξη του Έλληνα δεξιού μπακ στο δυναμικό της και τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.

Ο Λάμψιας ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις ακαδημίες του Πανιωνίου ενώ αγωνίστηκς και στην πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2022 δοκίμασε την τύχη του στην Ισπανία και στην Τερέσα όπου και κατέγραψε μια συμμετοχή στο Κύπελλο.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λάμψια, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τεράσα και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών και θα ενισχύσει την δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού.

Ο Λάμψιας γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2002 στην Αθήνα, κάνοντας τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα, όπου μέτρησε 26 συμμετοχές σε Γ’ και Δ’ Εθνική.

Το καλοκαίρι του 2022 μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Τεράσα, που αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία, καταγράφοντας μια εμφάνιση στο εγχώριο Κύπελλο.

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».