ΟΦΗ: Σπουδαία κίνηση, επιστρέφει στο Ηράκλειο ο Λουίς Φελίπε!

ΟΦΗ: Οι Κρητικοί φέρνουν πίσω τον εξαιρετικό Βραζιλιάνο επιθετικό Λουίς Φελίπε.

Ο Μιχάλης Μπούσης το πρωί της Δευτέρας προανήγγειλε μεταγραφική βόμβα στον ΟΦΗ.

Αυτή, λοιπόν, αφορά την επιστροφή Βραζιλιάνου επιθετικού Λουίς Φελίπε. Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ με πρωινή ανάρτηση έβαλε φωτιά στον κόσμο. «Φωτογράφισε» τον Λουίς Φελίπε, ο οποίος πλέον επιστρέφει στον σύλλογο. Εντός της ημέρας θα σημειωθούν εξελίξεις για τον παίκτη, ο οποίος ήταν πρώτος στόχος για την επίθεση του ΟΦΗ με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου βρέθηκε την Παρασκευή στην Πορτογαλία πραγματοποιώντας και συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κλείνοντας την μεταγραφή του Φελίπε, έχοντας σύμμαχο τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που ήθελε να επιστρέψει στην Κρήτη. Η θέληση του ΟΦΗ να φέρει τον Βραζιλιάνο ξανά στο Ηράκλειο αυτή την φορά μέχρι το καλοκαίρι του 2024 έγινε πράξη. 

Η μεταγραφή του Λουίζ Φελίπε αποδεικνύει και την ισχυρή θέληση του οργανισμού να στηρίξει τον Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο 30χρονος Φελίπε, με ύψος 1,88, αγωνίστηκε στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού στο δεύτερο κισό της περασμένης σεζόν και σε 13 ματς είχε 8 γκολ.