Δράμα άνδρες χάντμπολ: Έκανε ένσταση για το ματς με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο

Η Δράμα υπέβαλλε ένσταση στην ΟΧΕ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ.

Η ομάδα της Δράμας έπραξε ένταση καθώς θεωρεί άδικο τον αποκλεισμό της από το προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η ΟΧΕ αναμένεται να ορίσει πλέον την ημερομηνία της εκδίκασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Υπέβαλλε την ένσταση νομότυπα ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 για τον άδικο αποκλεισμό του από το Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος.

Εμπρόθεσμα, μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, υπέβαλε την ένστασή του ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 προς την επιτροπή Ενστάσεων της ΟΧΕ και αναμένει την ημερομηνία εκδίκασής της. Ο σύλλογος, σεβόμενος την προσπάθεια των αθλητών, προπονητών και φιλάθλων του, δεν μπορούσε να δεχτεί την άδικη μεταχείριση που είχε από τον Delegate του αγώνα κ. Στεπάν Παρτεμιάν που του στέρησε μια πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος και προχώρησε στην υποβολή της ένστασης, υποστηρίζοντάς τη με το σχετικό παράβολο.

Αναμένοντας τις σχετικές αποφάσεις της ΚΕΔ-ΟΧΕ και την τήρηση των προβλεπομένων από την Επιτροπή Ενστάσεων της Ο.Χ.Ε. (αποστολή σχετικών εγγράφων, ορισμός ημερομηνίας εκδίκασης κ.λ.π) ο σύλλογος δηλώνει ότι θα κάνει κάθε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να υπερασπίσει όλα τα δικαιώματα των αθλητών και των προπονητών του μέχρι τέλους.

Το ότι η πόλη είναι ανάστατη από το συμβάν και ο σύλλογος δεν θα ανεχθεί ξανά τέτοιου είδους αποφάσεις από στελέχη του αγώνα δεν θα το δηλώσει τώρα, γιατί το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Δυστυχώς…».