Ολυμπιακός: Δανεικός στην Κόνιασπορ ο Μπουχαλάκης

Παίκτης της Κόνιασπορ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν είναι πλέον ο Ανδρέας Μπουχαλάκης καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας μέσος δεν ήταν στα άμεσα πλάνα του Μίτσελ για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Οι Τούρκοι αναζητούσαν έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έγινε κάτοικος Ικονίου για λογαριασμό της Κόνιασπορ.

Μάλιστα, η ομάδα της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (02/02) την απόκτησή του με τον παίκτη να εμφανίζεται έτοιμος να παλέψει για να βοηθήσει το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα σε αυτή τη μεγάλη ομάδα της Τουρκίας. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να παίξω στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στις πρώτες του δηλώσεις.

Και κατέληξε: «Αυτό που μπορώ να πω, από τη μεριά μου, είναι ότι θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και τους οπαδούς της. Αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω τους οπαδούς είναι ότι είμαι 100% συγκεντρωμένος, θα δώσω τα πάντα».