Αστέρας Τρίπολης: Ποινή μιας αγωνιστικής και πρόστιμο στον Ιγκλέσιας από την Super League

H Super League επέβαλλε τιμωρία μιας αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 80 ευρώ στον Ματίας Ιγκλέσιας για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Καμπάνα… της Super League στον Ματίας Ιγκλέσιας!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος τιμώρησε με ποινή μιας αγωνιστικής και πρόστιμο ύψοτυς 80 ευρώ τον έμπειρο ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την 20η αγωνιστική της Super League.

Αυτό σημαίνει, ότι ο Ιγκλέσιας θα χάσει το επικείμενο ματς με τον Παναιτωλικό (05/02, 20:00) στο Αγρίνιο για την 21η αγωνιστική.

Η ανακοίνωση της Super League:

 «ΠΡΟΣ IGLESIAS MATIAS WALTER (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ)

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ με παρόντα τον πειθαρχικώς εγκαλούμενο, IGLESIAS MATIAS WALTER, εν συνεχεία της υπ. Αριθμ. Πρωτ. 4345_2023 πειθαρχικής δίωξης του Αναπληρωτή Υπευ. Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε κατ’ ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό την πράξη της ανάρμοστης διαγωγής σε θεατές (άρθρα 1, 2, 10 παρ. 1 περ. α Ι΄, 2 περ. α, 5 περ. στ ιι, 26 του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ.

ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε σε δημόσια συνεδρίασή του, την 3η Φεβρουαρίου 2023. (αγώνας της 30-1-2023 ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Πειθαρχική δίωξη 4345_2023)».