Σοκ με Εμμανουηλίδη: Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν (ΦΩΤΟ)

Σοβαρή… ζημιά για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Νοκ αουτ για τουλάχιστον 6 μήνες, χάνει το υπόλοιπο της σέζον με τη Βέλιε.

Αντιμέτωπος με πολύ σοβαρό τραυματισμό είναι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης καθώς όπως επιβεβαιώθηκε, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού υπέστη ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για τουλάχιστον έξι μήνες.

Ο Εμμανουλίδης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να λύσει το πρόβλημα του και να επιστρέψει σταδιακά στις αγωνιστικές του υπχορεώσεις με τη φανέλα της Βέλιε.

Aναλυτικά τα όσα ανέφερε σε ανάρτηση του στο Instagram ο Εμμανουηλίδης:

«Δυστυχώς εδώ και 4-5 μέρες έχει επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο για τον τραυματισμό μου στην προπόνηση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας (ρήξη χιαστού). Ο συγκεκριμένος τραυματισμός θα με κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Το μόνο που έχω να πω είναι πως στη ζωή μου έχω δώσει πολύ μεγαλύτερες μάχες απ’ ότι η συγκεκριμένη και θα επιστρέψω ακόμα καλύτερος και πιο δυνατός έχοντας κοντά μου ανθρώπους που με αγαπάνε και με στηρίζουν και τη πίστη μου στο Θεό».