Γκαρσία: «Να δίνουμε το καλύτερο για να παραμείνουμε στην κορυφή»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λιβάι Γκαρσία ενόψει του αυριανού εκτός έδρας ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο (05/02, 17:30) για την 21η αγωνιστική της Super League.

Η ΑΕΚ θα δοκιμαστεί στην έδρα του Ατρόμητου (05/02, 17:30) για την 21η αγωνιστική της Super League, με τον Λιβάι Γκαρσία να παραχωρεί δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης στην κάμερα της NOVA και να σημειώνει πως η ομάδα του γνωρίζει τη σημασία του παιχνιδιού και πως δεν υποτιμά κανέναν αντίπαλο.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως η Ένωση θα δίνει τον καλύτερο της εαυτό προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ ανέφερε πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αυτοπεποίθηση και λόγω της σκληρής δουλειάς ήρθαν τα αποτελέσματα στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Λιβάι Γκαρσία:

Για το ότι η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά αλλά είναι στην κορυφή:

«Νιώθουμε καλά, έχουμε αυτοπεποίθηση. Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα, αλλά με σκληρά δουλειά τα αποτελέσματα ήρθαν και αισθανόμαστε πολύ καλά».

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να μείνει στην κορυφή:

 «Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να μείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Όπως είπα δουλεύουμε σκληρά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, θα κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι να δίνουμε το καλύτερο για να παραμείνουμε στην κορυφή».

Για τον Ατρόμητο:

«Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχουμε δουλέψει. Έχουμε το πλάνο μας. Πρέπει να πάμε να το εκτελέσουμε. Ξέρουμε τη σημασία του παιχνιδιού. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός άφησαν βαθμούς στο Περιστέρι:

«Δεν μας αφορά τόσο πολύ. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Αν έχασαν κάποιους βαθμούς οι αντίπαλοι σε αυτή την έδρα προς όφελός μας είναι καλοδεχούμενο, αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας».