Γιώργος Σπανός κατά ΑΕΚ: «Μια μεγάλη ομάδα ψάχνει αστείες εκδοχές για να πάρει το ματς στα χαρτιά»

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, πήρε θέση για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ, λόγω προβλήματος στη μια από τις δυο εστίες στο γήπεδο του Περιστερίου, αφήνοντας αιχμές προς την πλευρά της Ένωσης και κάνοντας λόγο για… φοβικούς Έλληνες διαιτητές.

Ο Γιώργος Σπανός μίλησε μετά τη μη διεξαγωγή του αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι και ανέφερε ότι είναι αστείο, μεγάλες ομάδες σαν την Ένωση, να μην θέλουν να παίζουν τα παιχνίδια στους αγωνιστικούς χώρους και να παίρνουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Ο κ Σπανός τόνισε ότι η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ επεξεργάζεται όλα τα στοιχεία, ενώ τόνισε ότι ο αθλητικός δικαστής θα είναι αυτός που θα αποφασίσει, εάν θα γίνει τελικά το παιχνίδι.

«Είναι λυπηρό. Έχουμε φτάσει στο 2022 και να κρίνονται τα παιχνίδια εκτός αγωνιστικού χώρου με αστεία επιχειρήματα. Η ομάδα της ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση γιατί το ένα δοκάρι είχε διαφορά κάποιων πόντων από τις κανονικές διαστάσεις. Φέτος γίνανε 15 παιχνίδια, καμία αντίπαλη ομάδα δεν έθεσε ένσταση.

Ο διαιτητής ειδοποίησε στην αρχή ότι υπήρχε διαφορά. Εμείς κάναμε τεχνική εργασία για να κατεβάσουμε τη διαφορά στο ελάχιστο. Οι δικοί μου άνθρωποι μου λένε, γιατί εγώ δεν μπορούσα να ήμουν στον αγωνιστικό χώρο, ότι το ύψος ήταν στις κανονικές διαστάσεις σε 3-4 τέσσερα σημεία και σε ένα σημείο ήταν διαφορά δύο πόντων.

Το σημερινό που έγινε στον Ατρόμητο, μια ομάδα με ιστορία που έχει παίξει Ευρώπη και έχει φιλοξενήσει φέτος 15 παιχνίδια, είναι αστείος ο λόγος. Μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ να μην έρχεται να παίξει το παιχνίδι και να ψάχνει αστείες εκδοχές για να πάρει το ματς στα χαρτιά» ανέφερε αρχικά.

Για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια: «Η νομική υπηρεσία επεξεργάζεται όλα τα στοιχεία. Εμείς αντικρούσαμε την ένσταση με τα στοιχεία και τα επιχειρήματά μας. Ζητάμε θέση από τη Super League, την ΕΠΟ και το υφυπουργείο Αθλητισμού να πάρει θέση για το συγκεκριμένο θέμα.

Αν θέλουν το ποδόσφαιρο να παίζεται σωστά στους αγωνιστικού χώρους και να μην παίζεται εκτός αγωνιστικού χώρου και να ψάχνουν μεγάλες ομάδες να κερδίζουν με πρακτικές παρελθόντων ετών».

“Ο αθλητικός δικαστής θα το αποφασίσει (σ.σ. για την τύχη του αγώνα)».

Για το αν έχει ενημέρωση από τον διαιτητή για όσα έγιναν: «Λυπάμαι. Οι Έλληνες διαιτητές είναι φοβικοί. Ο Μανούχος έψαξε διάφορους τρόπους να βρει αν έχει λίγο ανωμαλία. Λες και σε όλα τα γήπεδα που έχει παίξει ήταν άψογα. Μας έκανε εισήγηση για να διορθώσουμε τα πράγματα. Το γήπεδο διορθώθηκε, το τέρμα έπρεπε να διεξαχθεί κανονικά».