ΠΑΕ ΑΕΚ σε Super League: «Δεν θα παραστούμε στο Δ.Σ. για τους αγωνιστικούς χώρους»

Με επιστολή προς τη Super League η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως δεν θα δώσει το παρών στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για τους αγωνιστικούς χώρους.

Η ΑΕΚ με επιστολή της στη Super League ξεκαθάρισε πως δεν θα παραστεί στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για τους αγωνιστικούς χώρους ενώ επισήμανε πως η οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση προκύψει από την διοργανώτρια αρχή δεν δεσμεύει την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

Κρίνουμε ότι η χθεσινή πρόσκληση για σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. για συζήτηση θέματος που χαρακτηρίζεται ως υπαγόμενο σε εξαιρετικά επείγουσα περίπτωση, δεν ανταποκρίνεται σε πραγματικές συνθήκες που να δικαιολογούν ρύθμιση θεμάτων ελέγχου προδιαγραφών αγωνιστικών χώρων, τα οποία άλλωστε θα έπρεπε να έχουν περατωθεί προσηκόντως μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος και όχι μεσούσης της περιόδου, κατά την οποία συγκεκριμένοι Κανονισμοί ήδη εφαρμόζονται και δεν μπορούν να τροποποιηθούν.

Προσέτι, είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό να συγκαλείται έκτακτο ΔΣ για συζήτηση του ανωτέρω θέματος, εν όψει της επικείμενης αυριανής εκδίκασης υπόθεσης στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο Super League για ζήτημα της αυτής φύσης που προέκυψε από την αντικανονικότητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Περιστερίου στον αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ της 5.2.2023.

Θεωρούμε ότι θα τηρηθούν έστω τα προσχήματα και δεν θα εκδοθεί οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση, προκειμένου να προσκομιστεί ενώπιον του αρμοδίου πειθαρχικού δικαστικού οργάνου.

Συνεπεία των ανωτέρω, διευκρινίζουμε ότι δεν θα παραστούμε στην ανωτέρω συνεδρίαση, νομιμοποιώντας την εν λόγω διαδικασία δια της παρουσίας μας και σε κάθε περίπτωση επισημαίνουμε ότι η οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση της SUPER LEAGUE 1 δεν δεσμεύει την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μας,

Για την ΠΑΕ ΑΕΚ

Γεώργιος Κοσμάς

A’ Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος».