Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Sold out ο Αγ. Θωμάς χωρίς να βγουν καν εισιτήρια

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον κόσμο ότι δεν θα βγουν εισιτήρια για την ρεβάνς της άλλης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του CEV Challenge Cup στο βόλεϊ.

Όπως εξήγησε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, οι θέσεις έχουν καλυφθεί από τους κατόχους διαρκείας και το κλειστό θα είναι κατάμεστο.

Η ομάδα του Ανδρεόπουλου θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της στην προσπάθεια για πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φιλάθλους σχετικά για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.
Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ευχαριστεί τον κόσμο για την τεράστια δίψα που δείχνει και το ενδιαφέρον να παρευρεθεί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Από κει και πέρα τα δεδομένα σχετικά με τη χωρητικότητα για το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι δεν επιτρέπουν την έκδοση εισιτηρίων, καθώς οι κάρτες διαρκείας είναι περίπου 950 και οι υπόλοιπες ελάχιστες θέσεις θα καλυφθούν με προσκλήσεις για χορηγούς και αθλητές.

Κατά συνέπεια δικαίωμα εισόδου έχουν όσοι -ες είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας και όσοι-ες θα έχουν πρόσκληση ή θα είναι διαπιστευμένοι-ες για το συγκεκριμένο ματς».