Κύπελλο Ελλάδας: Θετική η Αυστραλία για τον τελικό

Θετική ήταν η απάντηση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αυστραλίας στο αίτημα της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή εκεί του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας της φετινής σεζόν.

Πρώτο μέλημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας εκτός των συνόρων. Μάλιστα, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η Κρίσταλ Πάλας είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του γηπέδου της στο Λονδίνο, ωστόσο, πλέον στο «κόλπο» μπήκε και η Αυστραλία.

Όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ, η Ομοσπονδία της χώρας της Ωκεανίας απάντησε θετικά στο αίτημα να ξεκινήσουν οι επαφές μεταξύ των δύο χωρών για την διεξαγωγή του τελικού εκεί, λόγω της ομογένειας.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας απάντησε θετικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο να συζητήσουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Αυστραλία, λόγω της εκεί ομογένειας. Η ΕΠΟ θα ξεκινήσει συζητήσεις με την ΠΟ Αυστραλίας.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι συζητήσεις και με την Κρίσταλ Πάλας για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο γήπεδό της».