Εθνική Ελλάδος: Οι κλήσεις για τα «παράθυρα»

Εθνική Ελλάδος: Οι 17 παίκτες που κλήθηκαν για τις αναμετρήσεις με Σερβία και Λετονία που ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις στα προκριματικά του Παγκοσμίου.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών, έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του 2023. Η «επίσημη αγαπημένη» θα δώσει ακόμη δύο αναμετρήσεις για τα προκριματικά του FIBA World Cup 2023, για τις οποίες έγιναν γνωστές οι επιλογές αναφορικά με τη σύνθεσή της.

Πρόκειται για τα παιχνίδια με Σερβία στα Άνω Λιόσια (24/2) και Λετονία στη Ρίγα (27/2). Κλήθηκαν συνολικά 17 παίκτες, οι οποίοι από την ερχόμενη Δευτέρα (20/2) θα αρχίσουν την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Από τους αιώνιους, έχουν επιλεγεί δύο παίκτες του Παναθηναϊκού και ένας του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα απ’ το «τριφύλλι» οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Λευτέρης Μαντζούκας, ενώ απ’ τους «ερυθρόλευκους» ο Τζορτζ Πάπας.

Αναλυτικά οι 17 παίκτες που κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα:

Κώστας Γόντικας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιάννης Κουζέλογλου, Λευτέρης Μαντζούκας, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, Όμηρος Νετζήπογλου, Τζορτζ Πάπας, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Γιώργος Τανούλης, Βασίλης Τολιόπουλος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Φλιώνης, Μανώλης Χατζηδάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Χουγκάζ.