Ολυμπιακός: Δανεικός στη Μάριμπορ ο Αλίγιαγκιτς

Ολυμπιακός: Στη Μάριμπορ δανεικός παραχωρήθηκε ο Ντένις Αλίγιαγκιτς.

Η μετακίνηση του Ντένις Αλίγιαγκιτς από τον Ολυμπιακό στη Μάριμπορ είναι γεγονός από το μεσημέρι της Τετάρτης (15/2). Η ομάδα της Σλοβενίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού, υπό μορφή δανεισμού έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, από τον Ολυμπιακό.

Στη συμφωνία των δύο συλλόγων υπάρχει οψιόν που επιτρέπει στη Μάριμπορ είτε να επεκτείνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι, είτε να αποκτήσει τα πλήρη δικαιώματά του.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Μάριμπορ ο Αλίγιαγκιτς τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να βρούμε μια λύση και να συμφωνήσουμε να έρθω σε έναν σύλλογο που ξέρω από παιδί. Παρακολούθησα τη μετάδοση του αγώνα Μάριμπορ-Βικτόρια Πλζεν, μου άρεσε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, οι οπαδοί, αλλά και το ιδιαίτερο χρώμα της φανέλας.

Όταν έμαθα για το ενδεχόμενο να μετακομίσω στο Μάριμπορ, δέχτηκα αμέσως την πρόκληση. Στην αρχή της σεζόν προπονήθηκα με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία δίπλα σε συμπαίκτες όπως οι Χάμες Ροντρίγκες, Μαρσέλο, Βαλμπουενά. Γνωρίζω ότι με περιμένει υψηλός ανταγωνισμός στην ομάδα, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου και θέλω να συνεισφέρω το μερίδιό μου στις νέες επιτυχίες της Μάριμπορ».