Παναθηναϊκός: Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους

Παναθηναϊκός: Η «πράσινη» ΠΑΕ σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό θα συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για τους πληγέντες απ’ το σεισμό σε Τουρκία και Συρία.

Όπως ακριβώς είχε κάνει και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έτσι και η «πράσινη» ΠΑΕ προχωρά στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Προκειμένου αυτά να παραδοθούν στους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας, οι οποίοι «χτυπήθηκαν» από το φονικό εγκέλαδο.

Όπως γνωστοποίησε το «τριφύλλι», στο γήπεδο της Λεωφόρου θα μπορούν να πηγαίνουν όσοι θέλουν προϊόντα. Με τη συνεργασία του Ερυθρού Σταυρού αυτά θα συγκεντρωθούν το Σάββατο (18/2) στο περιθώριο του αγώνα με τον Βόλο. Στο ιατρείο των φιλάθλων που βρίσκεται στη θύρα 6.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Στεκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας, στους πληγέντες από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία! Αύριο, Σάββατο 18/2, από τις 2 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. στο γήπεδό μας, και πιο συγκεκριμένα στο ιατρείο των φιλάθλων στη θύρα 6, συλλέγουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Με την πολύτιμη συνδρομή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού».