Μίλτος Τεντόγλου: Αγώνας στη Μαδρίτη με το βλέμμα στο ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα δώσει ακόμα έναν αγώνα σήμερα (20:30, Cosmote 9) στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης κάτι που φάνηκε εμφατικά στο σύνολο των εμφανίσεων του στη σεζόν.

Λίγο πριν την αναχώρηση για την Τουρκία, ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι θα κάνει μια τελευταία εμφάνιση στο μίτινγκ της Μαδρίτης, την Τετάρτη (22/2). Ο ολυμπιονίκης του Τόκιο πέτυχε 8,20 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, σε έναν αγώνα όπου κυρίαρχη έννοια του ήταν να ικανοποιήσει τους φίλους του στίβου που βρέθηκαν στις εξέδρες για να τον χειροκροτήσουν και λιγότερο να κυνηγήσει το πολύ μεγάλο άλμα.

Δίχως πίεση θα μπει και στη διοργάνωση της Μαδρίτης, αφού όπως δήλωσε μετά το πρωτάθλημα, το μεγάλο άλμα το κρατάει για την Κωνσταντινούπολη.

Στη Μαδρίτη θα συμμετάσχουν ακόμη ο Τόμπιας Μόντλερ (Σουηδία), ο Μάικελ Μάσο (Κούβα) και ο Κινέζος Χάνγκ. Ο Τεντόγλου έχει πετύχει φέτος 8,41 μ. στο αγώνα του Λιεβέν που είναι και η κορυφαία επίδοση στον κόσμο.