Γιώργος Μπαρτζώκας για το Βαλένθια – Ολυμπιακός: «Στον πρώτο γύρο έκανε τρικ που αποδείχθηκαν αποτελεσματικά»

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» για τη Βαλένθια, όπου και θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 25η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θυμήθηκε την ήττα του πρώτου γύρου.

Ο Μπαρτζώκας έκανε μία σύντομη ανάλυση του αγώνα, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να επανέλθει στη δράση στη Euroleague, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

Για την πνευματική «επιστροφή» της ομάδας μετά το Κύπελλο: «Ευτυχώς είχαμε τέσσερις μέρες να επανέλθουμε στους ρυθμούς που πρέπει. Παίξαμε τρία παιχνίδια συνεχόμενα και υπάρχει μια πνευματική αλλά κυρίως σωματική καταπόνηση. Πρέπει να επανέλθουμε σιγά σιγά στους ρυθμούς που απαιτούνται για ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν παίζει ρόλο ότι η Βαλένθια αγωνίστηκε σε μόλις ένα ματς αντί για τρία: «Νομίζω πως ναι αφού δεν παίξανε τρία παιχνίδια αλλά στο πρώτο μείνανε έξω και έτσι είχαν περισσότερο χρόνο να προετοιμάσουν το ματς».

Για τη Βαλένθια και τις δυσκολίες που μπορεί να βάλει: «Έχουμε χάσει στον πρώτο γύρο σε ένα παιχνίδι που ελέγχαμε. Παίζει σε ένα τέμπο όπως όλες οι ισπανικές ομάδες, σε ένα υψηλό τέμπο. Υπάρχει ένας κορμός που παίζουν όλοι μαζί και φέτος έχει προσθέσει αθλητικότητα αλλά και έναν νέο προπονητή. Γενικά μέχρι τώρα έχει μία πετυχημένη πορεία στην Euroleague και δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους. Είναι μια ομάδα με καλές συνεργασίες, ψηλά κορμιά στους φόργουορντ. Με εμάς έκανε κάποια τρικ στον πρώτο γύρο που αποδείχθηκαν αποτελεσματικά. Εμείς πρέπει να παίξουμε στο επίπεδό μας. Οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο».