Μαρσέλο για Φλουμινένσε: «Επιστρέφω σπίτι μου – Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου» (vid)

Στα… ουράνια ο Μαρσέλο μετά την επιστροφή του στην πατρίδα του για λογαριασμό της Φλουμινένσε.

Ο Μαρσέλο επιστρέφει μετά από 17 χρόνια στην Βραζιλία για λογαριασμό της ομάδας που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, την Φλουμινένσε, με τον Βραζιλιάνο μπακ να παραχωρεί δηλώσεις στο πλαίσιο της παρουσιάσης του και να τονίζει πως επιστρέφει σπίτι του και πως νιώθει πραγματικά χαρούμενος βιώνοντας την καλύτερη στιγμή της ζωής του.

Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε πως δεν μετριούνται τα χρήματα μπροστά στην αγάπη που έχει στην συγκεκριμένη ομάδα ενώ επισήμανε πως επιθυμία του είναι να γίνει το παράδειγμα για τους νέους της Φλουμινένσε τους οποίους σκοπεύει να βοηθήσει τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαρσέλο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Επιστρέφω σπίτι. Είμαι ήδη εδώ. Έχουν περάσει 17 χρόνια, αλλά έχω ένα καλό συναίσθημα για την ομάδα. Σήμερα είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Θα πολεμήσω, θα τρέξω, θα παλέψω να σας δώσω χαρά. Θα τα δώσω όλα για την ομάδα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν χρήματα ή χρηματική αξία για την αγάπη που έχω για τη Φλουμινένσε. Θέλω να ανταποδώσω στους οπαδούς των τρικολόρ στο γήπεδο για όσα έζησα σήμερα. Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις. Αλλά η Φλουμινένσε είναι το σπίτι μου. Επιστρέφω στο σπίτι μου. Είδατε τη χαρά των παιδιών μου. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να το πληρώσεις. Τίποτα καλύτερο από το να σε πληρώνουν για να επιστρέψεις στο σπίτι σου.

Όταν μπήκα στο γήπεδο με την οικογένειά μου, μια ταινία έπαιζε στο μυαλό μου. Ότι ήρθα στο σπίτι. Ακόμα και όταν έφυγα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είπα ότι δεν ήταν η ώρα να επιστρέψω στη Βραζιλία και ήθελα να παίξω στην Ευρώπη. Αλλά όταν έφυγα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, άρχισα να καταλαβαίνω πώς θα ήταν η επιστροφή μου στη Φλουμινένσε και η καρδιά μου μίλησε πιο δυνατά.

Στόχος μου ήταν πάντα να φτάσω στην υψηλότερη θέση στην καριέρα μου. Έκανα και κάνω τα πάντα για να αφήσω την κληρονομιά μου. Το πιο σημαντικό πράγμα που σκέφτηκα στην καριέρα μου ήταν να κερδίσω τίτλους. Δεν εγκατέλειψα ποτέ τα όνειρά μου. Όταν βλέπω νέους ανθρώπους να ανεβαίνουν στα επαγγελματικά, παίκτες να πωλούνται σε ηλικία 18 ή 19 ετών, τα οποία είναι ταλέντα όπως εγώ ήμουν κάποτε.

Μπορεί η κληρονομιά που θα αφήσω και να γίνω το παράδειγμα για αυτούς στο μέλλον για τους νέους της Φλουμινένσε. Θα είμαι κοντά τους και μπορώ να βοηθήσω και εντός και εκτός γηπέδου
».