Παναθηναϊκός: Μέσα ο Μπερνάρ ενόψει play off – Θεραπεία για Σπόραρ και Σάρλια

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τα play off της Super League και ο Μπερνάρ Ντουάρτε επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο Μπερνάρ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε ξανά στη διάθεση του προπονητή του, αλλά εκτός βρίσκονται πλέον οι Αντράζ Σπόραρ και Ζβόνιμιρ Σάρλια, που ήταν οι «απώλειες» του Παναθηναϊκού από το Περιστέρι.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα των play offs.

Σε αυτή έλαβε μέρος ο Μπερνάρ για πρώτη φορά μετά από 11 ημέρες. Αντίθετα, Σπόραρ και Σάρλια ακολούθησαν θεραπεία. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, έδειξαν για τον μεν Σπόραρ διάταση στον προσαγωγό, για τον δε Σάρλια κάκωση στο γόνατο. Η κατάστασή τους θα εκτιμάται καθημερινά.

Στην προπόνηση όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.