Λουτσέσκου: «Ελπίζω όλες οι ομάδες των Αθηνών που θα έρθουν να έχουν την ίδια μεταχείριση»

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» εξήγησε όσα έγιναν στο φινάλε του αγώνα και στάθηκε στη δύσκολη ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Κοιτάξτε, ήρθαμε εδώ για να παίξουμε όπως συνηθίζουμε να κάνουμε, δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε. Δεχθήκαμε το γκολ από μια ωραία ενέργεια του Πάλμα και προσπαθήσαμε έπειτα να ισορροπήσουμε αλλά πάλι κάτι μας έλειπε, η εικόνα του Άρη ήταν καλύτερη στο α’ μέρος. Ήταν περισσότερο η αδυναμία αντίδρασής μας. Παλέψαμε όμως στο β’ ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης», τόνισε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με την αποβολή του και την ένταση που υπήρχε τα τελευταία λεπτά: «Ήταν μια δύσκολη νίκη, καταφέραμε να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα. Ελπίζω όλες οι ομάδες των Αθηνών που θα έρθουν να έχουν την ίδια μεταχείριση.

Μου είπαν ότι έκανα χειρονομία για να πετάξω κάτι στην κερκίδα. Πήρα όντως κάτι, για να το πετάξω όμως προς τα πίσω. Ξέρετε πως όταν λέω κάτι είναι η αλήθεια. Υπάρχει μια τρελή ατμόσφαιρα σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά συνήθως αυτός που υποφέρει είναι το ποδόσφαιρο».