Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ:« Ο ΠΑΟΚ ζητάει σεβασμό»

Η ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ έχει παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με τον Πανιώνιο και το ματς της όγδοης αγωνιστικής της β φάσης της Α1 στο πόλο.

Οι Ασπρόμαυροι έβγαλαν ανακοίνωση στην οποία ζητάνε σεβασμό στην ιστορία του.

Οι Θεσσαλονικείς αναφέρουν ότι δεν θέλουν να λογίζονται ως ο «φτωχός συγγενής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την επιστολή αυτή θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή και να δηλώσουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι πλέον δεν θα ανεχθούμε τέτοια απροκάλυπτη, ντροπιαστική, εκτός κανονισμών και εξευτελιστική αντιμετώπιση της ομάδας μας, όπως αυτή των δυο διαιτητών του αγώνα ΓΣ Πανιώνιος- ΑΣ ΠΑΟΚ, Κουρτίδη Χρήστο και Αιγέα Παντελή, για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 κατηγορίας των ανδρών.

Και δεν θα ασχοληθούμε με το αποτέλεσμα, το άθλημά μας και την περαιτέρω συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ αξιώνει, απαιτεί και διεκδικεί, πάνω από όλα και πέρα από όλα, τον ΣΕΒΑΣΜΟ που αρμόζει στην τεράστια ιστορία του σωματείου μας, ως σημαιοφόρου του βορειοελλαδίτικου αθλητισμού και κατέχοντας την πρώτη θέση στην Ελλάδα σε αριθμό τμημάτων και αθλητών σε όλο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό κι όχι μόνο.

Κάποιοι επιμένουν να αντιμετωπίζουν την ομάδα μας ως “φτωχό συγγενή” ή και ως ένα συνοικιακό σωματείο Β’ κατηγορίας για λόγους που ενδεχομένως εξυπηρετούν προσωπικά μικροσυμφέροντα και σχέσεις διαπλοκής.

Πλέον, κανένας δεν θα κλέβει τον κόπο και δεν θα μειώνει την προσπάθεια των παικτών μας χωρίς να αντιμετωπίζει τις συνέπειες που του αναλογούν στο ΜΕΓΙΣΤΟ».