ΑΕΚ ανδρών χάντμπολ: Ανανέωσε με τον Αραμπατζή μέχρι το 2025

Η ανδρική ομάδα της ΑΕΚ στο χάντμπολ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αραμπατζή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Την ανανέωση του συμβολαίου με τον Βαγγέλη Αραμπατζή πραγματοποίησε η ΑΕΚ για δύο ακόμη έτη.

Ο Έλληνας δεξιός εξτρεμ έχει κατακτήσει με την ΑΕΚ 2 πρωταθλήματα Handball Premier το 2020 και 2021 1 κύπελλο Ελλάδος (2021) και το Challenge Cup του 2021 κόντρα στην Σουηδική Ίσταντς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Αραμπατζή. Ο 27χρονος (04/08/1996) διεθνής εξτρέμ θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ και την επόμενη διετία, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2025.

Έτσι, θα συμπληρώσει μία ολόκληρη εξαετία με τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς αποκτήθηκε το 2019, κατακτώντας έως σήμερα με τα «κιτρινόμαυρα» 2 Πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 1 EHF European Cup.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Βαγγέλης Αραμπατζής δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για αλλά δύο χρόνια στην οικογένεια της ΑΕΚ! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παπασταμάτη προσωπικά και τη Διοίκηση της ΑΕΚ που με εμπιστεύεται. Θα δώσω το 100% για να καταφέρουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει».

Βαγγέλη, καλή επιτυχία και τα επόμενα χρόνια με την ομάδα μας!
»