Κυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου: «Απαντήσαμε θετικά στην ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου, πρέπει να συμφωνήσει και η Αστυνομία»

Η κυπριακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι πήρε σήμερα (10/4) το επίσημο αίτημα της ΕΠΟ για να φιλοξενηθεί στη Λευκωσία ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η κυπριακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι θετική στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λευκωσία, ωστόσο ενημερώνει ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να είναι σύμφωνη και η Αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΟΠ παρέλαβε σήμερα επιστολή από την ΕΠΟ με την οποία υποβάλει αίτημα για διεξαγωγή στην Κύπρο του τελικού Κυπέλλου της Ελλάδος.

Η ΚΟΠ απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα, σημειώνοντας ότι για να υπάρξει τελική απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Κυπριακή Αστυνομία, η οποία και θα φέρει την ευθύνη της αστυνόμευσης.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Κυπριακή Ομοσπονδία κάλεσε όπως εκπρόσωπος της ΕΠΟ περαστεί στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν για συζήτηση των μέτρων και προϋποθέσεων που θα θέσει η Αστυνομία για τελική έγκριση της διεξαγωγής του αγώνα».