Ολυμπιακός: Δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Χάμες | Έντονος προβληματισμός για τον Κολομβιανό

Ολυμπιακός: Μειώνονται οι πιθανότητες παραμονής του Χάμες Ροντρίγκες στον Πειραιά και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Κολομβιανός άσος αποτέλεσε μία από τις δύο τεράστιες μεταγραφικές «βόμβες» που ενεργοποίησε ο Ολυμπιακός για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η πρώτη ήταν του Μαρσέλο, ο οποίος εδώ και μερικές εβδομάδες αγωνίζεται στην Φλουμινένσε, καθώς ουδέποτε κατάφερε να προσφέρει στους «ερυθρόλευκους».

Η δεύτερη ακούει στο όνομα του Χάμες Ροντρίγκες, με τα δεδομένα να είναι εντελώς διαφορετικά με τον πρώην αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κολομβιανός διεθνής μέσος έδειξε από την αρχή το ταλέντο του και παρουσίασε εντελώς διαφορετικό «πρόσωπο» από τον πρώην συμπαίκτη του στην «Βασίλισσα».

Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που πριν από μερικούς μήνες, η διοίκηση των Πειραιωτών ήταν θετική στο ενδεχόμενο ενεργοποίησης της ειδικής ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο των δύο πλευρών και αφορά την επέκταση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην τις τελευταίες μέρες. Όπως προκύπτει από το Λιμάνι, πλέον οι πιθανότητες παραμονής του Χάμες Ροντρίγκες έχουν μειωθεί και δεν αποκλείεται αυτό να συνεχίσει να γίνεται, από τη στιγμή που ο διεθνής άσος δεν αλλάξει στάση. Συγκεκριμένα, στην Πλατεία Αλεξάνδρας υπάρχει προβληματισμός για την παρουσία του Λατίνου αστέρα το τελευταίο διάστημα.

Όπως σημειώνουν, ο Κολομβιανός δεν έχει βοηθήσει καθόλου σε μία κρίσιμη καμπή του φετινού πρωταθλήματος, όπου ο Ολυμπιακός έδωσε και δίνει μία σειρά απαιτητικών αναμετρήσεων, απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου. Οι μικροενοχλήσεις του παίκτη εμφανίζονται όλο και πιο συχνά, με αποτέλεσμα να τίθεται εκτός πλάνων.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα έχει δημιουργήσει κάποια εσωτερικά θέματα, όπως οι εκφράσεις δυσφορίας όταν γινόταν αλλαγή από τον Μίτσελ, τη στιγμή που το συμβόλαιό του είναι τεράστιο, κάτι που αποτελεί τροχοπέδη στις σκέψεις του Ολυμπιακού για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.