Δεληγιάννης: « O Απόλλων θέλει να πάρει το Challenger Cup»

Ο Απόλλων Σμύρνης θα αντιμετωπίσει την Τεράσα στο Σεράφειο στο πρώτο τελικό του Challenger Cup ανδρών στο πόλο.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 19:45 από την ΕΡΤ 3.

Ο προπονητής του Απόλλων Σμύρνης Νίκος Δεληγιάννης δήλωσε:

«Κοιτάμε το τρόπαιο, το θέλουμε, θα παλέψουμε γι’ αυτό και νομίζω ότι θα είμαστε αντάξιοι της συμμετοχής μας στον τελικό. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στον τελικό. Φτάσαμε στο τέλος, που ήταν και ο στόχος μας. Είναι πολύ σημαντικό να πετυχαίνεις τους στόχους που έχεις θέσει από την αρχή. Σημαντικό είναι επίσης ότι ο Απόλλων μετέχει για πρώτη φορά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Είμαστε εδώ, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Τεράσα, που συμμετείχε στο Champions League πριν από μερικά χρόνια και διαθέτει διεθνείς παίκτες, καλούς και έμπειρους, δυνατό φουνταριστό. Είναι μία ομάδα που τα πάει πάρα πολύ καλά στο ισπανικό πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα πολύ υψηλού ρυθμού.

Νομίζω ότι για εμάς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο, το καλό φετινό μας πρόσωπο και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Κοιτάμε το τρόπαιο, το θέλουμε, θα παλέψουμε γι’ αυτό και νομίζω ότι θα είμαστε αντάξιοι της συμμετοχής μας στον τελικό»