ΟΑΚΑ: «Ουδέποτε λάβαμε επιστολή από την ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, υπάρχει ακόμα περσινή οφειλή»

Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας τονίζει ότι δεν έχει λάβει επιστολή από την ΕΠΟ για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Σπύρος Λούης»

Παράλληλα, το ΟΑΚΑ ενημερώνει για την μοναδική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τονίζοντας: «Ο κ. Μπαλτάκος, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες, διερευνητικά ζήτησε να πληροφορηθεί αν οι εργασίες ελέγχου όλων των μεταλλικών κατασκευών «Καλατράβα», οι οποίες ξεκίνησαν έπειτα από την υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που διενέργησε το ΤΑΙΠΕΔ, θα επέτρεπαν διαθεσιμότητα του Σταδίου περί τα τέλη Μαΐου».

Μάλιστα, από την διοίκηση της Ολυμπιακής εγκατάστασης τονίζεται ότι υπάρχει εκκρεμούσα οφειλή της ΕΠΟ προς το ΟΑΚΑ, από τη διεξαγωγή του περσινού τελικού Κυπέλλου.

Η σχετική ενημέρωση:

Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων το ΔΣ του ΟΑΚΑ ανακοινώνει ότι:

Ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε επιστολή της ΕΠΟ σχετικά με τη δυνατότητα τυχόν διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2023.

Η μοναδική επαφή αφορά σε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, προς τον πρόεδρο του ΔΣ του ΟΑΚΑ, Νεκτάριο Βιδάκη, τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023.

Ο κ. Μπαλτάκος, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες, διερευνητικά ζήτησε να πληροφορηθεί αν οι εργασίες ελέγχου όλων των μεταλλικών κατασκευών «Καλατράβα», οι οποίες ξεκίνησαν έπειτα από την υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που διενέργησε το ΤΑΙΠΕΔ, θα επέτρεπαν διαθεσιμότητα του Σταδίου περί τα τέλη Μαΐου.

Ο κ. Βιδάκης ενημέρωσε επιπλέον τον κ. Μπαλτάκο για την εκκρεμούσα οφειλή της ΕΠΟ προς το ΟΑΚΑ από τη διεξαγωγή του περσινού Τελικού Κυπέλλου, για την εξόφληση της οποίας η Ομοσπονδία δεν έχει μεριμνήσει.