Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απειλείται με απέλαση από τη Σαουδική Αραβία

Σε μπελάδες μπήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία μετά την άσεμνη χειρονομία του στους οπαδούς της Αλ Χιλάλ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο στόχαστρο στη Σαουδική Αραβία, λόγω της απαράδεκτης και αντιαθλητικής συμπεριφοράς του, η οποία τείνει επαναλαμβανόμενη.

Μετά την ήττα της Αλ Νασρ από την Αλ Χιλάλ με 2-0, που «ψαλίδισε» τις ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου, ο Πορτογάλος σταρ αντέδρασε στις αποδοκιμασίες των αντίπαλων οπαδών προς το πρόσωπο του, εξυμνώντας τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «πιάστηκε» από τον τηλεοπτικό φακό, να αγγίζει τα γεννητικά του όργανα, σε μια άσεμνη χειρονομία που έγινε πρωτοσέλιδο στην χώρα του Κόλπου και που πυροδότησε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η διοίκηση της Αλ Νασρ, προσπάθησε να «σβήσει την φωτιά» μετά από την χειρονομία του παίκτη της, εξηγώντας ότι οφείλεται σε έναν ελαφρύ τραυματισμό στην βουβωνική χώρα.

Η συγκεκριμένη άποψη, επιβεβαιώθηκε από τον δημοσιογράφο Μουχαμάντ Αλ Ενέζι, ο οποίος ανέφερε ότι ο CR7, επηρρεάσθηκε μετά την σκληρή επαφή που είχε με τον Γκουστάβο Κουέγιαρ.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα AS της Μαδρίτης αναφέρει ότι αυτήν την στιγμή διεξάγεται εκστρατεία απέλασης του Ρονάλντο από την χώρα, κυρίως από τον δικηγόρο, Νουφ Μπιν Αχμέντ.

Γιατί η θέση του διάσημου Πορτογάλου «επιβαρύνεται» για ασέβεια, δεδομένου ότι είναι η περίοδος του Ραμαζανιού. Κάτι που σημαίνει, ότι δεν αποκλείεται αυτή η ανάρμοστη συμπεριφορά να θεωρηθεί αδίκημα σύμφωνα με τη νομοθεσία της Σαουδικής Αραβίας.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος ανήρτησε ένα tweet, δηλώνοντας ότι θα διαβιβάσει μια αίτηση στον εισαγγελέα του Βασιλείου, προκειμένου να επιτύχει την εκδίωξη του Κριστιάνο Ρονάλντο από την χώρα.