Χουάνκαρ: «Να δείξουμε ότι θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χουάνκαρ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι στη Λεωφόρο μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ (30/04, 20:00).

Ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ (30/04, 20:00) στη Λεωφόρο στο ματς της… χρονιάς, με τον Χουάνκαρ να παραχωρεί δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης στην κάμερα της COSMOTE TV και να τονίζει πως η ομάδα στοχεύει μόνο στη νίκη και κύριο μέλημα της είναι να δείξει πως θέλει να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Παράλληλα, ο Ισπανός μπακ ξεκαθάρισε πως δεν αρκεί η ισοπαλία στο «τριφύλλι» ενώ υπογράμμισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να διατηρήσουν την ένταση που είχαν τις προηγούμενες φορές και να έχουν υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι τους.

Οι δηλώσεις του Χουάνκαρ: 

Για το πως προετοιμάζεται προσωπικά για ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι:

«Αδιαμφισβήτητα το βασικό είναι να κάνεις μια αποκατάσταση σωματική, μια ανασυγκρότηση του εαυτού σου, να ξεκουραστείς και να έχεις στο μυαλό σου έναν μεγάλο τελικό την Κυριακή (σ.σ. σήμερα)».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη:

«Πάνω απ’ όλα, πρέπει να διατηρήσουμε την ένταση που είχαμε τις προηγούμενες φορές. Να δείξουμε ότι πραγματικά θέλουμε τη νίκη, επιδιώκουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε την ΑΕΚ, οπότε ξέρουμε από την πλευρά της πως θα ανταποκριθεί στο ματς».

Για το αν σκέφτεται η ομάδα το γεγονός ως έχει το πλεονέκτημα με δύο αποτελέσματα ή από τη στιγμή που πατά χορτάρι μόνος στόχος είναι η νίκη:

«Ναι, σίγουρα και γι’ αυτό αναφέρθηκα πριν στην ένταση που χρειαζόμαστε σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Να έχουμε επίσης υπομονή, επιμονή με στόχο τη νίκη και πάνω’ απ’ όλα να δείξουμε ότι θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα.

Το τόνισα και πριν από δύο ημέρες και το επαναλαμβάνω. Δεν μας “κάνει” η ισοπαλία, αυτό το οποίο θέλουμε είναι η νίκη, να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλους βαθμούς και να συνεχίσουμε αυτή τη θετική μας πορεία».