Λιόλιος: «Αυτή η Εθνική ομάδα έχει παρόν και μέλλον»

Αποθέωσε την Εθνική ομάδα γυναικών ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος κατά την επίσκεψη του στην προπόνηση της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έδωσε το παρών στην προπόνηση της Εθνικής Γυναικών ενόψει της αναχώρησης της «γαλανόλευκης» για την Πορταριά όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης να εκφράζει την πεποίθηση του πως η ομάδα έχει τόσο παρόν όσο και μέλλον και πως η ομοσπονδία πιστεύει πολύ στις παίκτριες και θα είναι πάντα στο πλευρό τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λιόλιος:

«Είναι χαρά και ευτυχία που συμμετέχουμε στο Ευρωμπάσκετ 2023 και συμμετέχουμε χάρη σε εσάς. Θέλω να γνωρίζετε και σας το λέω μέσα από την καρδιά μου είμαστε πάντα μαζί σας. Αυτή η Εθνική Ομάδα έχει ένα παρόν και ένα μέλλον. Έχει μια συνέχεια. Είναι κάτι το οποίο χτίζεται σε κάθε διοργάνωση σε κάθε τουρνουά. Πρέπει όσες είναι πιο έμπειρες να μεταδώσουν τη φλόγα στις πιο νέες και όλοι μαζί με το προπονητικό επιτελείο να εκπροσωπήσετε την Ελλάδα όπως μόνο εσείς γνωρίζετε. Είτε τους καλύτερους παίκτες, είτε την καλύτερη ομάδα; Αυτή είναι η διαφορά της ομάδας. Την καλύτερη ομάδα. Τις επιτυχίες φέρνουν οι ομάδες κι εμείς πιστεύουμε σε εσάς».