Οριστικό: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Novibet μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Αποφασίστηκε οριστικά να διεξαχθεί στο «Πανθεσσαλικό» ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Novibet μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, με το ντέρμπι «δικεφάλων» να ορίζεται για τις 24 Μαΐου στις 20:30.

Οριστικά στο «Πανθεσσαλικό» ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ γνωστοποίησε την απόφαση να διεξαχθεί τελικά ο τελικός «δικεφάλων» που πέρασε από… σαράντα κύματα στον Βόλο, στις 24 Μαΐου στις 20:30 ενώ όπως τονίστηκε δεν θα υπάρξουν φίλαθλοι στις εξέδρες και θα δοθούν συγκεκριμένες προσκλήσεις.

Μάλιστα, το volosday.gr δημοσιοποίησε την επιστολή του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου ο οποίος έκανε γνωστή την επιθυμία του να παραχωρήσει τελικό το «Πανθεσσαλικό» αφού όμως πρώτα θα έχει υπάρξει συζήτηση με τους ισχυρούς άνδρες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που προκύψουν νέα δεδομένα και προβλήματα με την διεξαγωγή του τελικού στον Βόλο τότε θα λάβει χώρα στο Ελμπασάν της Αλβανίας.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Ως παράγοντας του ποδοσφαίρου που το αγαπώ και το υπηρετώ επί σειρά ετών, εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τους τραγικούς χειρισμούς των υπευθύνων σχετικά με την διεξαγωγή μιας κορυφαίας αθλητικής εκδήλωσης, όπως ο τελικός του Κυπέλλου, που αντί για μια γιορτή και ευκαιρία προβολής και διάδοσης του κοσμαγάπητου αθλήματος γίνεται ακόμη μια αιτία δυσφήμισής του, αλλά και διασυρμού των θεσμών.

Με τους ερασιτεχνικούς, κατά την πιο επιεική έκφραση, χειρισμούς, που έκπληκτη η φίλαθλη κοινή γνώμη παρακολουθεί, οδηγηθήκαμε στο τραγικό αδιέξοδο να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή του τελικού σε γήπεδο στην Ελληνική Επικράτεια!

Τούτου δοθέντος και κατόπιν των κατ’ ιδίαν συζητήσεων με τους ιδιοκτήτες των δύο ομάδων του τελικού, κ.κ. Μελισσανίδη και Σαββίδη, τους έντονους προβληματισμούς των οποίων κατανοώ, αποφάσισα να ανακαλέσω την απόφασή μου για τη μη παραχώρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ευχή κι επιθυμία μου παραμένουν όπως κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα να τηρούνται τα αυτονόητα και οι φίλαθλοι των εκάστοτε φιναλίστ να συνυπάρχουν στις κερκίδες στηρίζοντας τις ομάδες τους και απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο και προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε την υποχρέωση να συμβάλλουμε όλοι. Μέχρι τότε η λύση είναι η διεξαγωγή διπλών αγώνων».