Εκτός Final Four της Euroleague ο Πουαριέ

Ο Βενσάν Πουαριέ δεν θα ενισχύσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four της Euroleague, όπως δήλωσε ο προπονητής των Μαδριλένων, Τσους Ματέο.

Ο Βενσάν Πουαριέ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Final Four της EuroLeague με τη Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει πρόβλημα στους ψηλούς.

«Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι. Έχουμε δύναμη και ενέργεια. Ξέρουμε ότι μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης. Κατα 99% δεν θα παίξει ο Πουαριέ. Ο Χεζόνια και ο Εντιαγέ έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσουν στο 4 απέναντι στον Μίροτιτς. Επίσης, μπορεί να βάλουμε τον Κορνελί ή τον Ρούντι, που το έχουν ξανακάνει. Ο Έλι (Εντιαγέ) ήταν πολύ καλός στο Game 5 με την Παρτίζαν, εκπλήρωσε και με το παραπάνω το ρόλο του κόντρα στον ΛεΝτέι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Μάριο, για τον τρόπο που δουλεύει και το πνεύμα του.

Είμαστε κοντά στον στόχο, αλλά και μακριά. Πιο κοντά από πριν πάντως. Προερχόμαστε από κάτι όμορφο. Μας έδωσε μεγάλη τόνωση στο ηθικό η επιστροφή από το 0-2. Ονειρευόμαστε να βρεθούμε στον τελικό, πρώτα όμως πρέπει να παίξουμε με την Μπαρτσελόνα‘», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο.