Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για ΟΑΚΑ: «Ιστορική στιγμή για το καμάρι μας – Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατάφερε το ακατόρθωτο»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του, για το γεγονός ότι το κλειστό του ΟΑΚΑ θα ανήκει για τα επόμενα 49 χρόνια την «πράσινη» ΚΑΕ, ενώ στέκεται στην τεράστια συμβολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός χαρακτηρίζει τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, άξιο συνεχιστή της οικογένειάς του, τονίζοντας ότι -με την απόκτηση του ΟΑΚΑ– εξασφάλισε το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος χαιρετίζει με ενθουσιασμό την απόφαση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στη σπουδαιότερη ομάδα που έχει αναδείξει ο Ελληνικός αθλητισμός.

Επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη και ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας σταδιακά αποκτά δικές του εγκαταστάσεις σε όλα τα σπορ. Το τμήμα μπάσκετ ανδρών του «τριφυλλιού» έχει χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες από όλα τα αθλήματα του Συλλόγου, έχει γαλουχήσει αμέτρητες γενιές «πράσινων» οπαδών και θα αποτελεί πάντα το καμάρι όλων των Παναθηναϊκών.

Λίγα χρόνια μετά τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος – που ήταν ο βασικός αρωγός στην αναγέννηση του ΑΟ – κατάφερε μετά από επίπονες προσπάθειες ετών να εξασφαλίσει το παρόν και το μέλλον της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και παράλληλα να σκορπίσει χαρά, αγαλλίαση και όραμα στα εκατομμύρια των οπαδών του Συλλόγου.

Οι δικές του ενέργειες έφεραν εις πέρας αυτό που επί δεκαετίες φαινόταν ακατόρθωτο και η ιστορία θα τον κατατάξει ως άξιο συνεχιστή της σπουδαίας οικογένειας Γιαννακόπουλων. Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί το εχέγγυο ότι αργά ή γρήγορα τα Αστέρια θα γίνουν περισσότερα. Κάπου εκεί ψηλά, χαμογελάνε πλατιά σήμερα ο Παύλος, ο Θανάσης και ο Κώστας Γιαννακόπουλος

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε όλα τα επίπεδα».