Πέθανε ο Νίκος Ρισβάς, παλιός πρόεδρος του Παναθηναϊκού

Ο Νίκος Ρισβάς έφυγε από τη ζωή και ο Παναθηναϊκός θρηνεί για το χαμό του πρώην προέδρου της ομάδας, ο οποίος υπηρέτησε για χρόνια την ομάδα, μέσω του Ερασιτέχνη.

Ο ΑΟ Παναθηναϊκός εξέδωσε έτσι συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Ρισβά, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη τη σεζόν 2009-2010 και πρόεδρός του τη σεζόν 2010-2011, ενώ υπήρξε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «πράσινης» ΠΑΕ. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 20 Μαϊου.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Παναθηναϊκός

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του άλλοτε προέδρου του Συλλόγου Νίκου Ρισβά.

Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του Παναθηναϊκού Α.Ο. καθώς έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος του «τριφυλλιού» Νίκος Ρισβάς που άφησε τη δική του σφραγίδα στον Σύλλογο σε δύσκολη εποχή.

Ο Νίκος Ρισβάς ανέλαβε τα ηνία του Ερασιτεχνικού Παναθηναϊκού την σεζόν 2010-2011 ενώ την προηγούμενη σεζόν επί προεδρίας Μιχάλη Κίτσιου κατείχε το πόστο του Αντιπροέδρου.

Ήταν σημαντικός νομικός των Αθηνών και πάντοτε ήταν δίπλα στον αγαπημένο του Σύλλογο. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του όταν αποχώρησε διοικητικά από το «τριφύλλι» και ανέφερε:

«Δεν είμαι καρεκλοκένταυρος και αυτό το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Παραιτήθηκα για λόγους ευθιξίας και όχι για τις επικρίσεις στο πρόσωπό μου. Από τις εκλογές να έρθουν νέοι άνθρωποι στον Σύλλογο. Παραμένω φίλος, φίλαθλος και οπαδός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ της καρδιάς μου, του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ των παιδιών μου, της ζωής μου ολόκληρης».

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 20 Μαϊου στο νεκροταφείο του Παπάγου στις 13:30».