Ολυμπιακός – ΜακΚίσικ σε Μονακό: «Αν μπορείτε ελάτε να μας κερδίσετε»

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το παιχνίδι των ημιτελικών του Final 4 της Euroleague και ο Σακίλ ΜακΚίσικ έστειλε… μήνυμα στους παίκτες της Μονακό ενόψει του αγώνα.

Μιλώντας στη Nova, ο ΜακΚίσικ έδειξε πίστη στην ομάδα του και αποκάλυψε ότι έχει κλείσει τα social media, για να μην επηρεαστεί αυτές τις κρίσιμες ημέρες της σεζόν, με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί την 4η Euroleague της ιστορίας του.

Οι δηλώσεις του ΜακΚίσικ

Για αυτά που έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρυσι: «Έχουμε την ίδια νοοτροπία. Ελπίζω πως φέτος θα έχουμε εμείς τις κάρτες στα…. χέρια μας. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το αν είναι πιο έτοιμος ο Ολυμπιακός να διαχειριστεί τον «θόρυβο» που υπάρχει: «Δεν σκέφτομαι τόσο τι κάνουν οι άλλοι. Ξέρω ότι πολλοί έχουν πολλά να πουν. Εγώ έχω κλείσει τα social media. Όμως, θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί στο τέλος, ποιος θα πάρει την κούπα».

Για το πώς είναι να μένει εκτός social media: «Συχνά νευριάζω με όσα λέει ο κόσμος. Θέλω να μείνω ήρεμος. Μετά το Game 5 με τη Φενέρμπαχτσε τα άνοιξα λίγο, διάβασα καλά πράγματα και τα έκλεισα ξανά».

Για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τους σταρ της Μονακό: «Αν μπορείτε, κερδίστε μας. Πιστεύουμε πως έχουμε την καλύτερη ομάδα. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Ελάτε να μας κερδίσετε».