ΑΠΟΕΛ: Παρελθόν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα συνεχίσει στη τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ, με τον κυπριακό σύλλογο να ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Μιλόγεβιτς δεν επιθυμούσε να συνεχίσει στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, στον οποίο βρίσκεται από τον Οκτώβρη του 2022, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι δρόμοι ανάμεσα στον ίδιο και τον σύλλογο να χωρίζονται.

Στην ανακοίνωση του μάλιστα, ο ΑΠΟΕΛ ευχαρίστησε τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ και του Πανιωνίου για την παρουσία του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε ότι σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ αντιπροσωπείας της διοίκησης και του προπονητή της ομάδας μας, έγινε ένας συνολικός απολογισμός της χρονιάς και συζητήθηκε το ενδεχόμενο της επέκτασης της μεταξύ μας συνεργασίας. Από πλευράς της διοίκησης εκφράστηκε η πρόθεση προς τον προπονητή μας, για ανανέωση της συνεργασίας. Ο κ. Milojevic ευχαρίστησε τη διοίκηση για την πρόθεση της, όμως αποφάσισε ότι δεν θα συνεχίσει να εργάζεται στον ΑΠΟΕΛ.


Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Milojevic και την προπονητική του ομάδα για τη μεταξύ μας συνεργασία. Περάσαμε μαζί μια δύσκολη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική χρονιά, παλέψαμε τίμια με όλες μας τις δυνάμεις για τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου και τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνολική του διαχείριση μέχρι και τον τελευταίο αγώνα. Καλούμε τον κόσμο μας, όπως έπραξε σε όλη την αγωνιστική περίοδο, να έρθει και να συμπαρασταθεί στην ομάδα και στον προπονητή μας και στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος. Να τον ευχαριστήσουμε όλοι μαζί για την προσφορά τόσο του ίδιου όσο και των άμεσων συνεργατών του. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια, στο επόμενο κεφάλαιο της προπονητικής τους καριέρας»