Χάμες Ροντρίγκες: Κοντά στην Μπόκα Τζούνιορς σύμφωνα με Κολομβιανό δημοσιογράφο

Κοντά στην Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται ο Χάμες Ροντρίγκες σύμφωνα με τον Κολομβιανό δημοσιογράφο, Χαβιέρ Ερνάντεζ Μπονέτ ο οποίος κάνει λόγο για τριετές συμβόλαιο.

Στην Αργεντινή για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Χάμες Ροντρίγκες μετά από την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό. Την είδηση έκανε γνωστή ο Κολομβιανός δημοσιογράφος, Χαβιέρ Ερνάντεζ Μπονέτ ο οποίος αποκάλυψε πως η συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών αφορά τριετές συμβόλαιο.

Μάλιστα, αξίζει να τονιστεί πως την συγκεκριμένη είδηση την αναμετέδωσαν κι άλλα μέσα του εξωτερικού και πλέον μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν τα όσα έχουν κυκλοφορήσει και εντέλει ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός αποκτηθεί από τον αργεντίνικο σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χαβιέρ Ερνάντεζ Μπονέτ:

«Η ιστορία είναι πολύ απλή: πολλοί επιχειρηματίες συναντήθηκαν, ένας από αυτούς έχει δεσμούς με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με ενδιαφέροντα για το ισπανικό ποδόσφαιρο, ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται πολύ καλά κεφάλαια και εδρεύει στην Αργεντινή.

Η πρόταση ήταν να αγοράσουν τα δικαιώματα του παίκτη, ένα συμβόλαιο με σημαντικά κεφάλαια. Η εργασία είναι να πάρουν τον παίκτη και να τον κάνουν έναν γίγαντα στην Αργεντινή, πριν τον πάρουν να παίξει ποδόσφαιρο πίσω στην Ισπανία. Η ομάδα των επιχειρηματιών βάζει το εισιτήριο και το δίνει στην Μπόκα».