ΑΕΚ γυναίκες πόλο: Ανακοίνωσε την απόκτηση της Χέλμη

Η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ στο πόλο γνωστοποίησε την απόκτηση της Ιωάννας Χέλμη για την καινούρια σεζόν.

Την προσθήκη της συνεργασίας με την Ιωάννα Χέλμη ανακοίνωσε η ΑΕΚ στο πόλο.

Η 21χρονη αριστερόχειρας περιφερειακός τα τελευταία 2 έτη έπαιξε στον Άλιμο.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ιωάννα Χέλμη. Η 21χρονη (15/01/2002) διεθνής αριστερόχειρας περιφερειακός υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.

Η Ιωάννα Χέλμη ξεκίνησε το πόλο από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου, αγωνιζόμενη μάλιστα στην Α1 με τη γυναικεία ομάδα των “κυανέρυθρων” τη σεζόν 2019-20. Το 2020 πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό Πειραιώς, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε το σκουφάκι της ομάδας του Αλίμου.

Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, κατακτώντας την πέμπτη θέση με τις Νεάνιδες το 2019 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βόλου.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Ιωάννα Χέλμη δήλωσε στο aek.gr: «Αρχικά, είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστώ το σωματείο της ΑΕΚ που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ με αυτή την ομάδα. Πιστεύω πως σε κάθε προπόνηση, θα δουλεύουμε για την καλύτερη δυνατή εξέλιξή μας και, με συνεργασία και συγκέντρωση, η ομάδα θα καταφέρει τους στόχους της».

Ιωάννα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ»!