Ζιάγκος: «Ο ζήλος των παιδιών είναι η καλύτερη επένδυση μας αυτή την περίοδο»

Στην σωστή κατεύθυνση νιώθε πως κινείται η Εθνική Εφήβων σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος.

Η Εθνική Εφήβων με πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί, έκανε το 3/3στο διεθνές τουρνουά που συμμετείχε στη Βόρεια Μακεδονία, με την «γαλανόλευκη» να ετοιμάζεται για το Eurobasket U18 το οποίο θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 30 Ιουλίου στην πόλη Νις της Σερβίας.

Ο προπονητής της Εθνικής, Βαγγέλης Ζιάγκος σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε πως η ομάδα κινείται προς την σωστή κατεύθυνση ενώ υπογράμμισε πως ο ζήλος των παιδιών είναι η μεγαλύτερη επένδυση για αυτή την περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ζιάγκος:

«Είμαστε καταρχάς πανευτυχείς που επιστρέφουμε όλοι υγιείς μετά από ένα πολύ έντονο 15ημερο, τόσο ως προς την ποιότητα όσο και ως προς την πυκνότητα των ερεθισμάτων και της πληροφορίας που δέχθηκαν τα παιδιά.

Το Διεθνές Τουρνουά στο οποίο πήραμε μέρος μας εδωσε την ευκαιρία να ελέγξουμε τους στόχους που είχαμε θέσει, κυρίως αναφορικά με το βαθμό αφομοίωσης της κεντρικής μας φιλοσοφίας και του στυλ παιχνιδιού μας και να αξιολογήσουμε το προπονητικό μας έργο μας μέχρι εδώ.

Ο ζήλος των παιδιών είναι η καλύτερη επένδυσή μας αυτήν την περίοδο. Νιώθουμε ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση».